Ustawienia prywatności (cookies)
Ta strona używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Aby dowiedzieć się więcej i spersonalizować swoje preferencje, kliknij „Ustawienia”. W każdej chwili możesz zmienić swoje preferencje, a także cofnąć zgodę na używanie plików cookie na poniższej stronie.
Polityka prywatności
*Z wyjątkiem niezbędnych

Chemia żywności 3 - Jakie są funkcje białka?

Seminarium
120 min
Seminaria
Przedmiot: Chemia
Miasto: Wrocław
Podczas trzecich zajęć studenci dowiedzą się, gdzie występują białka oraz jakie są jego funkcje. Wykonają również doświadczenia, dzięki którym nauczą się samodzielnie wykrywać białka w produktach spożywczych.

>> ZAPOZNAJ SIĘ Z PEŁNYM OPISEM SPECJALIZACJI

Podczas cyklu seminariów studenci pracują metodą projektową. W zależności od dynamiki pracy grupy powyższy plan zajęć może ulec zmianie.

Przed zajęciami

Szczegóły miejsca zajęć:
Zajęcia odbędą się w budynku A2 w sali laboratoryjnej 109. Znajduje się ona na pierwszym piętrze w lewym skrzydle budynku. Przed salą zostanie przygotowana recepcja.

SPRAWDŹ LOKALIZACJĘ ZAJĘĆ NA MAPIE
Informacje dodatkowe dla rodziców:
Prosimy o punktualność.
Dzieci z długimi włosami prosimy o ich związanie – z racji laboratoryjnego charakteru pracy.

Studentów prosimy, aby zabrali ze sobą na zajęcia dzienniki laboratoryjne i fartuchy, otrzymane na pierwszych zajęciach. Jeśli studenci posiadają telefony komórkowe z internetem, mogą je zabrać (przydadzą się do poszukiwania informacji).

ZGODA NA SAMODZIELNY POWRÓT DO DOMU
Rodziców, którzy wyrażają zgodę na samodzielny powrót dziecka po zajęciach, prosimy o przekazanie na recepcji podpisanej zgody na samodzielny powrót do domu. Zgodę należy również wypełnić w indeksie studenta (na samym końcu).

>> TREŚĆ ZGODY