Dzieci lubią ciasteczka!

My też, dlatego wykorzystujemy je do zapamiętywania informacji o tym, jak korzystasz z serwisu, żeby lepiej go do Ciebie dostosowywać.

Dostępne ustawienia plików cookie:

sprawdź naszą politykę cookies

Technologia żywności 3 - Analizujemy miody

Seminarium
120 min
Seminaria
Przedmiot: Technologia żywności
Miasto: Warszawa
Podczas trzeciego seminarium studenci zastanowią się, czy i w jaki sposób producenci fałszują żywność. Zapoznają się z metodami badania potencjalnych zafałszowań i sami przebadają kilka rodzajów miodów oraz mleka. Ostatecznie ocenią, które próbki produktów mogły być zafałszowane.

Prowadzący: mgr inż. Radosław Bogusz

Podczas cyklu seminariów studenci pracują metodą projektową. W zależności od dynamiki pracy grupy kolejność i tematyka spotkań może ulec nieznacznej zmianie. Pełny opis specjalizacji znajdziesz TUTAJ.

UWAGA! Ze względu na organizację pracy Uczelni (ustalenie zajętości sal przez studentów SGGW) terminy zajęć mogą ulec zmianie. O ewentualnych zmianach będziemy informować Państwa mailowo.

Przed zajęciami

Szczegóły miejsca zajęć:
RECEPCJA: prosimy o zebranie się na poziomie "przyziemie" (schodami w dół) przy szatni, przy wejściu od strony szklarni.
PARKING: Nie ma możliwości wjechania autem na teren SGGW, prosimy o zarezerwowanie czasu potrzebnego na dojście od parkingu miejskiego lub komunikacji miejskiej do budynku. Mapa kampusu znajduje się TUTAJ.
Informacje dodatkowe dla rodziców:
ZGODA NA SAMODZIELNY POWRÓT DO DOMU: jeżeli dziecko nie będzie odbierane przez rodzica z zajęć, prosimy o przekazanie na recepcji podpisanej zgody na samodzielny powrót do domu. Zgodę należy również wypełnić w indeksie studenta (na samym końcu). Zgoda znajduje się TUTAJ.