Ustawienia prywatności (cookies)
Ta strona używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Aby dowiedzieć się więcej i spersonalizować swoje preferencje, kliknij „Ustawienia”. W każdej chwili możesz zmienić swoje preferencje, a także cofnąć zgodę na używanie plików cookie na poniższej stronie.
Polityka prywatności
*Z wyjątkiem niezbędnych

Technologia żywności 4 - Badamy żywność w proszku

Seminarium
120 min
Seminaria
Przedmiot: Technologia żywności
Miasto: Warszawa
Podczas czwartego seminarium studenci zajmą się tworzeniem i analizowaniem żywności w proszku. W części laboratoryjnej zajęć spróbują pozyskać koncentrat owocowy lub warzywny w proszku drogą suszenia rozpyłowego. Następnie zajmą się badaniem sypkości i rozpuszczalności uzyskanego produktu.

Prowadzący: mgr inż. Radosław Bogusz

Podczas cyklu seminariów studenci pracują metodą projektową.
W zależności od dynamiki pracy grupy kolejność i tematyka spotkań może ulec nieznacznej zmianie.
Pełny opis specjalizacji znajdziesz TUTAJ.

UWAGA! Ze względu na organizację pracy Uczelni (ustalenie zajętości sal przez studentów SGGW) terminy zajęć mogą ulec zmianie. O ewentualnych zmianach będziemy informować Państwa mailowo.
Informacje dodatkowe dla rodziców:
ZGODA NA SAMODZIELNY POWRÓT DO DOMU: Jeżeli dziecko nie będzie odbierane przez rodzica z zajęć, prosimy o przekazanie na recepcji podpisanej zgody na samodzielny powrót do domu. Zgodę należy również wypełnić w indeksie studenta (na samym końcu). LINK DO ZGODY