Ustawienia prywatności (cookies)
Ta strona używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Aby dowiedzieć się więcej i spersonalizować swoje preferencje, kliknij „Ustawienia”. W każdej chwili możesz zmienić swoje preferencje, a także cofnąć zgodę na używanie plików cookie na poniższej stronie.
Polityka prywatności
*Z wyjątkiem niezbędnych
Wykładowcy

mgr inż. Katarzyna Krawczyk

Wydział Technologii Żywności Uniwersytetu Rolniczego im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
Doktorantka na Wydziale Technologii Żywności Uniwersytetu Rolniczego im. Hugona Kołłątaja w Krakowie. Swoją pracę doktorską realizuje w Katedrze Żywienia Człowieka i Dietetyki, gdzie zajmuje się badaniem wpływu jarmużu wzbogaconego w organiczne związki jodu na komórki nowotworowe. Prowadziła zajęcia dla dzieci m.in. w ramach „Małopolskiej Nocy Naukowców”.