Ustawienia prywatności (cookies)
Ta strona używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Aby dowiedzieć się więcej i spersonalizować swoje preferencje, kliknij „Ustawienia”. W każdej chwili możesz zmienić swoje preferencje, a także cofnąć zgodę na używanie plików cookie na poniższej stronie.
Polityka prywatności
*Z wyjątkiem niezbędnych
Wykładowcy

mgr inż. Angelika Bieniek

Wydział Technologii Żywności Uniwersytetu Rolniczego im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
Doktorantka na Wydziale Technologii Żywności Uniwersytetu Rolniczego im. Hugona Kołłątaja w Krakowie. Swoją pracę doktorską realizuje w Katedrze Technologii Węglowodanów i Przetwórstwa Zbóż. W pracy naukowej zajmuje się badaniem polisacharydów nieskrobiowych pozyskanych z ziarna zbóż i nasion, a także ich wpływu na jakość pieczywa tradycyjnego oraz bezglutenowego. Realizatorka projektu platformy edukacyjnej w tematyce nauk biologicznych.