Dzieci lubią ciasteczka!

My też, dlatego wykorzystujemy je do zapamiętywania informacji o tym, jak korzystasz z serwisu, żeby lepiej go do Ciebie dostosowywać.

Dostępne ustawienia plików cookie:

sprawdź naszą politykę cookies

Dietetyka 4

Seminarium
120 min
Seminaria
Przedmiot: Dietetyka
Tworzymy plan żywnościowy oparty na lokalnych oraz sezonowych produktach
Podczas czwartego seminarium studenci będą kontynuować pracę nad planem żywieniowym, uwzględniając w nim produkty sezonowe. Wypracują umiejętność efektywnego planowania zakupów na rynku lokalnym oraz rozpoczną pracę z kalkulatorami dietetycznymi – tak, by w swoich planach wziąć pod uwagę własne zapotrzebowanie kaloryczne.
Podczas cyklu seminariów studenci pracują metodą projektową. W zależności od dynamiki pracy grupy powyższy plan pierwszych/drugich/trzecich zajęć może ulec zmianie.
Pełny opis specjalizacji znajdziesz tutaj.